7 thoughts on “Heeft binnenkort niemand nog chemo nodig?”

 1. Chemotherapie was nooit nodig geweest, want wij hebben al ozontherapie die elke kankercel vernietigd, ozontherapie kwam veel eerder dan chemotherapie. Wat meeste mensen niet beseffen is dat 95% van alle kankersoorten zijn veroorzaakt door virale infecties zoals virussen, bacterie en schimmels maar schimmels veroorzaakt zoiets bijna nooit. Het enige tumor wat ontdekt is wat aangeboren is, is de tumor in een oog maar voor de rest is het nooit veroorzaakt door aangeboren enzo. Want je moet ook teruggaan naar het begin van wat nou precies de oorzaak is, en dat is pathogenen. Daarom is een interne pH van een kankercel meer alkalisch dan een gezonde cel want pathogenen leven in een alkalische millieu, zuur vernietig ze en het is heel erg simpel om het te bewijzen, onze maag bijvoorbeeld, maagkanker wordt veroorzaakt door een bacterie genaamd H.Pylori, het maakt en genereert ammoniak en ammoniak is alkalisch, en daardoor overleeft ie het en ontstaat een tumor. Zuur is wat het vernietig! Daarom is onze maag zo zuur om kanker te voorkomen. Nog een voorbeeld is candida, die moet in gist vorm blijven, want de flora bacterie is wat zuur maakt om de groei gen uit te zetten van een candida, als die bacterie doodgaan en zwak worden, wordt het millieu alkalisch en dan gaat de groei gen aan en dan gaat de candida groeien en dan wordt het in een schimmel vorm en krijg je pathogenen, daarom hebben mensen gist infecties wanneer ze antibiotica innemen want antibiotica maakt alle bacterie dood ongeacht of ze goed zijn of niet, ze gaan dood.

  Ozon is een gas en het is een hele sterke oxidator. Ozon maakt de admosfeer schoon en vernietigd pathogenen en schimmels. Ozon is alleen gevaarlijk voor als wij het inademen want dan kan je een zere keel krijgen en hoestaanvallen omdat ozon de longen beschadigd wanneer het op een hoge concentratie is. Maar ozon is heel erg gezond voor ons allemaal als het in onze lichaam gaat op het juiste manier zoals geozoniseerd water drinken, heel gezond en kan absoluut geen kwaad, of terwijl ozon injecteren in het bloedbaan. Er is ook nog een manier maar het kan onprettig zijn voor vele mensen. je hebt een ozon machine met een zuurstof tank en die sluit je dan aan bij de ozon machine en de ozon machine heeft een lange slangetje die heeft silicium, het is er van gemaakt voor de veiligheid en dit slangetje zet je dan onder je billen precies bij de anus, en dan met het laagste drukte de ozon in laten gaan in je darmen, zodat alles van binnen schoongemaakt wordt. Maar geozoniseerd water drinken is uitstekend en het werkt heel goed. Ozon vernietig alle virussen, slechte bacterien, en zelfs slechte schimmels, alle infecties, heleboel ziektes enzo.

  Zo, om geozoniseerd water te maken heb je een ozonator machine nodig met een slangetje, het moet een timer hebben, het beste is cold corona merk. Dit machine gebruikt zuurstof en geeft een elektrische schok aan een zuurstof om extra zuurstof atom samen te gaan plakken met de andere 2 zuurstoffen atomen zodat het ozon wordt. Waarom is dat zo? Dit is heel simpel om het te bewijzen; waarom heeft de natuur donder en bliksem? Waarvoor zijn er bliksems? Om de luchtvervuiling weg te krijgen, schoon te maken, wanneer je zulke storm heb en je ruikt buiten iets lekkers, een sterke geur, dat is ozon. Zo die slangetje zet je in een glasje met water met 3 of 2 ijsblokjes, waarom met ijsblokjes? Zodat de ozon langer blijft in het water door de kou. Nou zet je de timer op 10 minuten, het water gaat bubbelen en zodra het voorbij is moet je meteen drinken, 20 minuten voor het ontbijten of 2 uurtjes na het ontbijt. Doe dit elke dag en dan komt het allemaal goed met je.

  Nou komt er een fysiologische uitleg en biochemie hoe het precies werkt. Wij allemaal hebben NK cellen door onze immuunsysteem, een NK cel plakt aan een tumor of een kankercel en dan het injecteert peroxide want wij allemaal hebben vrije radicalen in onze lichaam wat eigenlijk goed voor ons zijn zoals waterstof peroxide, en de reden waarom het zo is omdat de peroxide pathogenen vernietigd en en bepaalde antioxidanten enzymen geactiveerd worden. Want gezonde cellen hebben genoeg activiteit van antioxidanten enzymen terwijl tumoren en kankercellen het niet hebben natuurlijk. Ozon doet het ongeveer hetzelfde, zodra de ozon plakt aan een tumor of een kankercel dan worden er lipideperoxiden gevormd. Singlet zuurstof gevormd uit de afbraak van ozon zal ook wat waterstofperoxide vormen door reactie met extracellulair water. Deze peroxiden komen kankercellen binnen, waardoor de kankercellen opzwellen totdat ze barsten. Tijdens het proces wordt meer singletzuurstof aangemaakt, wat op zijn beurt meer peroxiden creëert die leiden tot een kettingreactie. En daardoor een klein beetje ozon vernietig al heleboel kankercellen. Het maakt niet uit op welke stadium een kankercel; ozon vernietigd het! Hier zijn de wetenschappelijke bewijs soorten van medische tijdschriften:

  J Nat Sci Biol Med. 2011 Jan-Jun; 2(1): 66–70. doi: 10.4103/0976-9668.82319
  PMCID: PMC3312702 Ozone therapy: A clinical review
  A. M. Elvis and J. S. Ekta ( ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3312702/ )

  Abstracte
  Ozon (O3) gas ontdekt in het midden van de negentiende eeuw is een molecuul bestaande uit drie atomen van zuurstof in een dynamisch onstabiele structuur als gevolg van de aanwezigheid van mesomeric Staten. Hoewel O3 heeft gevaarlijke effecten, maar onderzoekers geloven dat het heeft veel therapeutische effecten. Ozontherapie is gebruikt en zwaar bestudeerd voor meer dan een eeuw. De effecten zijn bewezen, consistent, veilig en met minimale en te voorkomen bijwerkingen. Medische O3 wordt gebruikt voor het desinfecteren en behandelen van ziekten. Het mechanisme van acties is door inactivatie van bacteriën, virussen, paddestoelen, gist en protozoa, stimulatie van zuurstof metabolisme, activering van het immune systeem. Medicatie formulieren in een gasvormige staat zijn enigszins ongewoon, en het is om deze reden dat speciale toepassingstechnieken moeten worden ontwikkeld voor het veilig gebruik van O3. In lokale toepassingen als bij de behandeling van externe wonden, de toepassing ervan in de vorm van een transcutane O3 gas bad heeft zich gevestigd als de meest praktische en nuttige methode, bijvoorbeeld bij lage (sub-atmosferische) druk in een gesloten systeem gegarandeerd geen ontsnapping van O3 in de omringende lucht. Ozoned water, waarvan het gebruik is vooral bekend in de tandheelkundige geneeskunde, wordt optimaal toegepast als een spray of te comprimeren. Ziekten die worden behandeld zijn geïnfecteerde wonden, aandoeningen van de bloedsomloop, geriatrische aandoeningen, macula degeneratie, virale ziekten, reuma/artritis, kanker, SARS en aids.

  Clin Microbiol Rev. 2014 Jul; 27(3): 463–481. doi: 10.1128/CMR.00124-13
  PMCID: PMC4135891 Viruses and Human Cancers: a Long Road of Discovery of Molecular Paradigms
  Martyn K. White,a,* Joseph S. Pagano,b,* and Kamel Khalili ( ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4135891/ )

  J Endod. 2009 May;35(5):668-72. doi: 10.1016/j.joen.2009.01.016.
  Ozonated water improves lipopolysaccharide-induced responses of an odontoblast-like cell line.
  Noguchi F1, Kitamura C, Nagayoshi M, Chen KK, Terashita M, Nishihara T. ( ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19410080 )

  Science. 1980 Aug 22;209(4459):931-3.
  Ozone selectively inhibits growth of human cancer cells.
  Sweet F, Kao MS, Lee SC, Hagar WL, Sweet WE. ( ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7403859 )

  Abstracte
  De groei van menselijke kankercellen van Long, borst, en baarmoeder tumors werd selectief geremd in een dosis-afhankelijke manier door ozon bij 0.3 tot 0.8 deel per miljoen ozon in de lucht tijdens 8 dagen van cultuur. Menselijke Long diploïde fibroblasten diende als niet-kankercellen controle. De aanwezigheid van ozon op 0,3 tot 0,5 deel per miljoen geremde kankercellen groei 40 en 60 procent, respectievelijk. De niet-kwaadaardige longcellen werden onaangetast op deze niveaus. Blootstelling aan ozon op 0,8 deel per miljoen geremde kankercellen groei meer dan 90 procent en de controle cel groei minder dan 50 procent. Kennelijk zijn de mechanismen voor de verdediging tegen ozonschade aangetast in menselijke kankercellen.

  Int J Mol Sci. 2015 Oct; 16(10): 25108–25120.
  Published online 2015 Oct 22. doi: 10.3390/ijms161025108
  PMCID: PMC4632793
  The Safety and Anti-Tumor Effects of Ozonated Water in Vivo
  Kohei Kuroda,1 Kazuo Azuma,1 Takuro Mori,1 Kinya Kawamoto,1 Yusuke Murahata,1 Takeshi Tsuka,1 Tomohiro Osaki,1 Norihiko Ito,1 Tomohiro Imagawa,1 Fumio Itoh,2 and Yoshiharu Okamoto1,*
  Sanjay K. Srivastava, Academic Editor ( ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4632793/ )

  Biomed Rep. 2014 Sep; 2(5): 671–674.
  Published online 2014 May 26. doi: 10.3892/br.2014.290
  PMCID: PMC4106612
  Anti-inflammatory effects of ozonated water in an experimental mouse model
  KAZUO AZUMA,1 TAKURO MORI,1 KINYA KAWAMOTO,1 KOHEI KURODA,1 TAKESHI TSUKA,1 TOMOHIRO IMAGAWA,1 TOMOHIRO OSAKI,1 FUMIO ITOH,2 SABURO MINAMI,1 and YOSHIHARU OKAMOTO1 ( ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4106612/ )

 2. Het is veel eenvoudiger, hou je weg van alle ziekenhuizen!! De farmaceutische INDUSTRIE is er niet om ons te helpen!! Noch de voedingsindustrie, enz… Allemaal mooie samenwerking!! Alle ziektes kunnen genezen worden. Zelden sterft iemand van de kanker zelf, wel van de behandeling… Dit is Depopulatie programma… Zin in wat geschiedenis? Zie de eerste aflevering van "the truth about cancer"..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *